Het kan u niet ontgaan zijn, de DeLaval VMS V300.

De DeLaval V300 zet de toon als het gaat om superieure prestaties. De V300 is in eerste instantie beroemd om zijn fenomenale capaciteit en enorme prestaties. Maar deze prestaties worden tevens gekoppeld aan een ultieme betrouwbaarheid, lange levensduur en hoog rendement, en dat is natuurlijk in alle opzicht heel interessant.

Gebouwd voor productiviteit:
Bij de Kruyf zijn we gefocust op uw bedrijf. We doen er alles aan om uw prestaties te verhogen en uw kosten te verminderen.

Zuinig bij elke melking:
Er zijn drie speerpunten van operationeel rendement, de veehouder, de DeLaval VMS V300 en de ondersteunende services. Ontdek hoe de Kruyf uw kosten kan verlagen.

Hero kenmerken:
Het DeLaval VMS V300 systeem is voorzien van DeLaval InControl™, een nieuwe gebruikersinterface die ervoor zorgt dat informatie en controle op het systeem overal, ook op afstand, toegankelijk is. DeLaval PureFlow™, de nieuwe transparante voorbehandelbeker, is een andere kenmerkende vernieuwing van de DeLaval VMS V300. Verder is DeLaval InSight™, het nieuwste op het gebied van vision-technologie, toegepast in de DeLaval VMS V300 voor soepel, snel en accuraat aansluiten van de spenen.

We komen graag bij u langs om met trots de V300 te presenteren.

Kijk ook op www.dekruyfmelkenstal.nl

https://m.youtube.com/watch?v=cLF_YeGltpk