Mesttechniek

Ontdek de toekomst van duurzame veehouderij met De Kruyf Melk en Stal. Laten we samen werken aan een verantwoorde toekomst voor onze dieren en onze planeet!

Mesttechniek

Home of the clean stable

JOZ is de grondlegger van de moderne stalreiniging. Bijna 70 jaar  geleden bedacht en ontwierp Jan Oostwouder de allereerste mestschuif in het Westfriese ’t Zand. Dit is in de loop der jaren uitgebreid met mestschuiven voor ieder type vloer en mobiele robots.  Het maakte JOZ tot wereldwijde koploper op het gebied van stal- reiniging. Vandaar: JOZ, “home of the clean stable”.

Mestrobot

De JOZ-Tech stalreinigingsrobot is een volledig automatische mestrobot voor melkveestallen. Door de zeer hoge capaciteit is de vloer altijd schoon en zullen de koeien en ligboxen zeer schoon blijven.
Mestschuiven
Joz heeft voor elk type vloer en alle dieren een optimaal werkende mestschuif, of het nu gaat om stallen voor melkvee, vleesvee, varkens, eenden, kippen of paarden.

Op de hoogte blijven?

JOZ presenteert een nieuw portfolio met slimme, mobiele robots voor in de stal. Daarnaast wordt de serviceverlening een zaak van coachen en ontzorgen. Zowel de veehouder als de dealer gaan profiteren van het nieuwe Coach & Care programma van JOZ. Binnen dit programma ligt de focus nadrukkelijk op preventie. ‘Een storing is voor een veehouder een regelrechte ramp’, licht Elling toe. ‘Alle processen in de stal moeten vlekkeloos verlopen, dag en nacht. Dan is het van veel waarde dat onze moderne technologie een storing al signaleert voordat die zich echt heeft aangediend.

Een overzicht van de mesttechniek mogelijkheden van De Kruyf Melk- en Stalinrichting vindt u in de onderstaande brochure van JOZ. Klik om te downloaden.

Meer specialiteiten