De kruyf
Installatietechniek

Installatietechniek

Betrouwbare Partner

De Kruyf houdt zich ook bezig met Installatietechniek, daarmee bedoelen we o.a. het installeren en onderhouden van water en overige duurzame installaties. Onze kracht ligt bij de watervoorziening van uw vee, zoals koeien, paarden, geiten en schapen.

Enthousiast Team
Wij beschikken over een vakkundig en enthousiast team. Door de zeer persoonlijke benadering in het proces van het installatieontwerp kunnen wij onze opdrachtgevers een optimaal technisch product aanbieden. De korte lijnen en heldere communicatie binnen ons bedrijf zorgen voor een goede afstemming met elke opdrachtgever. Het voordeel is dat u hierdoor alle technische installaties in een handomdraai kunt laten uitvoeren. Vanaf de start van de opdracht tot aan de oplevering. Dat alles volgens uw eisen en wensen. Onze zeer ervaren medewerkers verrichten werkzaamheden voor nieuwbouw, renovatie en onderhoud in de agrarische sector.
Onze specialiteiten
Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een betrouwbare partner in het ontwerpen, installeren, het verlenen van onderhoud en een 24-uurs servicedienst op installatietechnisch gebied voor de agrarische sector.
Wij zijn gespecialiseerd in:
Z

Drinkbakken in stallen

Z

Breektanks

Z

Hydrofoor units

Z

Frequentie gestuurde waterpompen

Z

Rondpomp units

Z

Voorkoelers